KIKI Lecytyna (bez GMO) proszek
Lecytyna (bez GMO) proszekto wysokiej jakości suplement diety zwierający lecytynę sojową będącą źródłem: fosfatydylocholiny, fosfatydyloinozytolu, fosfatydyloetanoloaminy oraz kwasu fosfatydowego.-zawiera fosfatydylocholinę
-bez GMO
-najbogatsze źródło lecytyny
-pomaga w rozkładzie tłuszczów
Lecytyna może być stosowana jako środek zagęszczający,emulgator i stabilizator.Poprawia nawilżenie i teksturę wielu produktów żywnościowych.
To zdrowa, wegańska alternatywa dla tłuszczu w domowych wypiekach. Lecytyna w proszku firmy KIKI została wyprodukowana w 100 % z soi niemodyfikowanej genetycznie, która jest najbardziej wartościowym źródłem lecytyny. Lecytyna to fosfolipid stworzony z choliny i inositolu.będących składnikami wszystkich komórek organizmu człowieka.
Produkt nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego – odpowiedni dla Wegan i Wegetarian.
Lecytynę możesz łączyć z innymi produktami Kiki jak np.Natures Living Superfoods.
Kiki Health zrodziło się z potrzeby promowania optymalnego zdrowia i dobrego samopoczucia. Używając najczystszych składników, najczęściej ekologicznych tworzone są produkty o najwyższej biodostępności. W ofercie naturalne witaminy, minerały z roślin, owoców i warzyw. Suplementy w proszku i w kapsułkach oraz wyjątkowa oferta superfoods.
Składniki: lecytyna sojowa 100%.
Składnik aktywny |
1 porcja (7,25 g) |
2 porcje (14,5 g) |
4 porcje (29 g) |
fosfatydylocholina fosfatydyloinozytol fosfatydyloetanoloamina kwas fosfatydowy |
2,3 g 2 g 1,4 g 0,8 g |
4,6 g 4 g 2,8 g 1,6 g |
9,2 g 8 g 5,6 g 3,2 g |