Marki

Produkt:
KIKI Natures Living Superfood 20g
Pojemność:
20g
Marka:
Kiki Health

Stan: dostępny

Dostawa w ciągu: 24 godziny


39,90zł brutto (VAT 8%)

KIKI Natures Living Superfood

-zielona żywność

-soki roślinne

-algi

-enzymy

-probiotyki

Natures Living Superfood to w 100% naturalny,raw(surowy), zielony suplement alkalizujący. Powstał w wyniku kompleksowego połączenia surowych składników alkalizujących pochodzących z morza i lądu, takich jak algi, soki z roślin, enzymy czy kultury bakterii. 

34 składniki Nature's Living Superfood zostały starannie dobrane w odpowiednich proporcjach, przyrządzone i wytłoczone na zimno, tak by zapewnić maksymalną wchłanialność i przyswajalność  na poziomie komórkowym. 

Natures Living Superfood powstał, by zaspokoić codzienne potrzeby twojego organizmu. Zawiera wyłącznie zdrowe, roślinne składniki, probiotyki i enzymy. Pomagają one ciału wchłonąć składniki odżywcze i wspomagają zdrowe trawienie. 

To, że codziennie trzeba sięgać po warzywa i owoce, wiedzą nawet dzieci. Jednak w dzisiejszym, zabieganym świecie sięganie każdego dnia po świeże, pełne minerałów produkty nie zawsze jest proste. 

Połączenie surowych, zielonych warzyw i soków owocowych sprawia, że Nature’s Living Superfood jest doskonałym dodatkiem do ulubionego smoothie czy soku. Świetnie łączy się też ze smakiem sałatek. 

Kiki Health zrodziło się z potrzeby promowania optymalnego zdrowia i dobrego samopoczucia. Używając najczystszych składników, najczęściej ekologicznych tworzone są produkty o najwyższej biodostępności. W ofercie naturalne witaminy, minerały z roślin, owoców i warzyw. Suplementy w proszku i w kapsułkach oraz wyjątkowa oferta superfoods.

Składniki: sproszkowana spirulina Arthrospiraplatensis, sproszkowana  chlorella Chlorellavulgaris, sproszkowany liść pokrzywy Urticadioica, sproszkowany skrzyp polny Equisetumarvense, sproszkowane  pędy jęczmienia (trawa jęczmienna) Hordeumvulgare, sproszkowane  pędy pszenicy (trawa pszeniczna) Triticumaestivum, sproszkowany karob Ceratonia siliqua, sproszkowany  sok z pędów lucerny Medicagosativa, sproszkowany korzeń łopianu Arctiumlappa, sproszkowane algi brunatne, sproszkowany  kaktus amerykański Opuntiastreptacantha, sproszkowany  korzeń imbiru Zingiberofficinale,  sproszkowane brokułyBrassicaoleracea L. var. italica Plenck, sproszkowane  liście kapusty Brassicaoleracea, sproszkowane liście pietruszki Petroselinum crispum, sproszkowany  jarmuż Brassicaoleracea L. var. sabellica L., sproszkowany morszczyn pęcherzykowatyFucusvesiculosus, sproszkowane  jagody AmlaPhyllanthusemblica, sproszkowany  liść mniszka lekarskiegoTaraxacumofficinale, sproszkowany  sok z pędów jęczmienia (trawa jęczmienna)Hordeumvulgare, sproszkowany  sok z pędów pszenicy (trawa pszeniczna)Triticumaestivum,lipaza 10000 FIP/gm, celulaza 3000 U/gm, proteaza 10000 HUT/gm, amylaza 50000 SKBU/g, bromelaina 1200 gdu/g, papaina 6000 u/g (USP) 100TU/mg, Lactobacillusacidophilus DDS1 50 mld, Lactobacillusplantarum, Lactobacillusaracasei, Lactobacillusrhamnosus, Lactobacillussalivarius, Streptococcusthermophilus, Lactobacillusbulgaricus.

Składnik aktywny

1 porcja (4 g)

sproszkowane  algi brunatne

200 mg

lipaza 10000 FIP/gm

1,5 mg

celulaza 3000 U/gm

1,5 mg

proteaza 10000 HUT/gm

1,5 mg

sproszkowany  korzeń imbiru

50 mg

amylaza 50000 SKBU/g

1,5 mg

sproszkowane  brokuły

45 mg

sproszkowane  liście kapusty

45 mg

sproszkowane  liście pietruszki

45 mg

sproszkowany  skrzyp polny

350 mg

sproszkowany  korzeń łopianu

250 mg

sproszkowane  pędy jęczmienia (trawa jęczmienna)

350 mg

sproszkowane  pędy pszenicy (trawa pszeniczna)

350 mg

sproszkowany  liść pokrzywy

450 mg

sproszkowane  jagody Amla

5,5 mg

sproszkowany  sok z pędów lucerny

350 mg

sproszkowany liść mniszka lekarskiego

5,5 mg

bromelaina 1200 gdu/g

1,5 mg

sproszkowany sok z pędów jęczmienia (trawa jęczmienna)

5,5 mg

sproszkowany  sok z pędów pszenicy (trawa pszeniczna)

5,5 mg

Lactobacillusacidophilus DDS1 50 mld

0,5 mg

Lactobacillus plantarum, Lactobacillus aracasei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus

0,5 mg

sproszkowanaspirulina

500 mg

sproszkowany  jarmuż

45 mg

sproszkowana  chlorella

450 mg

sproszkowany  kaktus amerykański Nopal

95 mg

sproszkowany  morszczyn pęcherzykowaty

21,5 mg

papaina 6000 u/g (USP) 100TU/mg

1,5 mg

sproszkowany karob

350 mg